€60,00 EUR
vuosittain
WordPress Express

Tervetuloa WordPress Express -palveluun!


Meidän avullamme voit saada nopeasti käyttöösi oma WordPress kotisivu ilman huolta teknisistä yksityiskohdista. Palvelumme sisältää valmiiksi asennetun WordPressin aloitussivuston, joten voit aloittaa sivuston rakentamisen heti ilman erillistä asennusta.


Lisäksi tarjoamme 1Gb tilaa sivustollesi, joka riittää hyvin keskikokoiselle sivustolle. Voit myös luoda jopa 5 sähköpostilaatikkoa sivustollesi helposti hallintapaneelimme avulla.


Meidän palvelumme on suunniteltu erityisesti aloitteleville yrittäjille ja bloggaajille, jotka haluavat nopeasti ja helposti saada oman WordPress-sivuston käyttöönsä ilman turhia teknisiä haasteita.


Valitse WordPress Express ja luo oma sivustosi vaivattomasti!


€80,00 EUR
vuosittain
WordPress Pro

Tervetuloa WordPress Pro -palveluun! Meidän avullamme voit saada käyttöösi tehokkaan WordPress kotisivun, joka tarjoaa runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia sivustosi kehittämiseen.


Palvelumme sisältää valmiiksi asennetun WordPressin, joten sivuston rakentaminen onnistuu nopeasti ja helposti. Lisäksi tarjoamme 5Gb levytilaa sivustollesi, joka antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa runsaasti sisältöä ja tiedostoja. Voit myös luoda jopa 10 sähköpostilaatikkoa sivustollesi, jolloin voit kommunikoida asiakkaiden kanssa helposti ja ammattimaisesti.


WordPress Pro -palvelu sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kasvattaa verkkoläsnäoloaan ja tarjota asiakkailleen laadukasta sisältöä. Palvelumme mahdollistaa myös monipuoliset muokkausmahdollisuudet, joten voit räätälöidä sivustosi juuri sellaiseksi kuin haluat.


Valitse WordPress Pro ja anna sivustosi loistaa!€99,00 EUR
vuosittain
WordPress Elite

Tervetuloa WordPress Elite -palveluun! Me tarjoamme tehokkaan ja monipuolisen WordPress kotisivupalvelun, joka tarjoaa runsaasti tilaa ja mahdollisuuksia sivustosi kehittämiseen.


Palvelumme sisältää valmiiksi asennetun WordPressin, joten sivuston rakentaminen onnistuu nopeasti ja helposti. Lisäksi tarjoamme jopa 10Gb levytilaa sivustollesi, joka antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa suuren määrän sisältöä ja tiedostoja. Voit myös luoda jopa 20 sähköpostilaatikkoa sivustollesi, jolloin voit kommunikoida asiakkaiden kanssa ammattimaisesti ja luotettavasti.


WordPress Elite -palvelu sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kasvattaa verkkoläsnäoloaan ja tarjota asiakkailleen laadukasta sisältöä. Palvelumme avulla voit myös hyödyntää monipuolisia muokkausmahdollisuuksia ja käyttää erilaisia lisäosia sivustosi kehittämiseen.


Valitse WordPress Elite ja anna sivustosi loistaa suurella tilalla ja tehokkailla ominaisuuksilla!